Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy mukaan SMPY ry:n jäseneksi.

Suomen Muuttopalveluyritykset ry:n hallitus on hyväksynyt tunnetun Jyväskyläläisen muuttoyrityksen Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy:n (jäljempänä Jylhä) mukaan jäseneksi yhdistykseen. Jylhän katsottiin täyttävän kaikki yhdistyksen asettamat vaatimukset luotettavalle ja vastuulliselle muuttopalveluyritykselle. Jylhä on perheyritys, jonka päätoimipiste sijaitsee Keski-Suomessa Jyväskylässä.

Muuttoja Jylhä tekee paitsi paikallisena tunnettuna toimijana Jyväskylässä ja sen lähialueilla, niin myös pidemmillä matkoilla Suomessa ja ulkomaillakin. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. yritys-, koti- ja ulkomaanmuutotkin sekä yksittäiset erikoissiirrot. Kaikki muutoissa tarvittavat oheispalvelut kuten pakkaus- ja suojaustarvikkeet, muuttolaatikot, varastointipalvelu yms. löytyvät myös Jylhän valikoimasta. Muuttotoiminnan lisäksi Jylhä tarjoaa myös kuljetuspalveluita kotimaan sisällä ja Euroopassa.

SMPY ry:n jäsenyyden lisäksi, vakuutena jylhän luotettavuudesta toimii heille myönnetyt maailmanlaajuisesti tunnetut sertifikaatit: ISO 9001-laatusertifikaatti ja ISO 14001-ympäristösertifikaatti. Laatu onkin aina ollut Jylhälle erittäin tärkeä menestystekijä jo siitä lähtien, kun Olavi Jylhä perusti Kuljetus ja muutto O. Jylhä Oy:n vuonna 1961. Jylhän toiminta on laajentunut vuosikymmenten aikana ja tällä hetkellä Jylhä työllistää noin 110 kuljetusalan ammattilaista ja erilaisia kuljetusyksiköitä on noin 150.

Toivotamme Jylhän erittäin lämpimästi tervetulleeksi mukaan SMPY ry:n toimintaan! Lisää tietoa Jylhästä heidän kotisivuiltaan https://www.transport-jylha.fi/